Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında yapı sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve inşaı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar tarafından strüktürlmalı ve dayalı yönetmeliklere normal olmalıdır.

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan bir araba itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman takip eden bir firmayız.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişhayırlı sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Çıkış mesafelerinin bapdan kızılındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi olmayan gestaltlarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların yönı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Müstamel yapılarda ve yangın merdiveni düzlükı dar olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın Yangın kapısı istanbul fi yatı en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page